Reviews from Pokay Leiden

Recent reviews

4.0
Oegstgeest
22 January 2023

👌🙏

Jessie
11 January 2023

Had vanmiddag om 15.00 alvast besteld met bezorgtijd 17.00 in de hoop dat het dan ook echt op tijd bezorgd zou worden. Helaas kwam de bezorger pas om 17.30. Daarnaast was 1 bakje saus open gegaan en lag alles in de tas. Nu moesten we 1 bakje verdelen voor 2 bowls. Dat was erg jammer. Verder waren de bowls zelf erg lekker!

Zifan Zhou
16 November 2022

Beste Pokay, Ik heb mijn bestelling niet ontvangen vandaag! Vandaar deze slechte beoordeling. Ik ben normaal erg tevreden over de kwaliteit en service. Ik had de bestelling om half 9 geplaatst en een minuut later bevestiging gekregen dat het geleverd zou worden. Ik heb erg lang gewacht en daarna tervergeefs contact proberen te nemen. Ik moest overhaast nog eten halen bij de albert heijn voordat het ging sluiten. Ik vind het heel vervelend hoe mijn avond is verlopen. Ik neem zeker morgen nog contact op en hopelijk wordt dit opgelost.

Josien
6 October 2022

Bestelling geplaatst, betaald, bevestigd en nooit eten gehad. Ze blijken 2 websites te hebben met verschillende informatie qua openingsdagen; toch gesloten. Nemen telefoon niet op, geen bandje/informatie, wordt niet terug gebeld. Mail gestuurd met verzoek om geld teruggave en geen reactie. Geld nog steeds niet terug gestort..

Charlotte Piek
1 October 2022

Bestelling is nooit aangekomen…

Jone
10 August 2022
Katie Unoki
13 July 2022
Emma Hendriks
8 July 2022

Erg lekker! Er zat alleen een stuk plastic in mijn eten, het leek op een soort vissersdraad. Dat was natuurlijk niet prettig.

Maarten
16 June 2022

Onwijs lekker gegeten. Bezorging was super!

Dorike
10 June 2022

Poké bowls besteld om af te halen voor in de pauze tijdens werk. Stond er op de gekozen tijd voor de deur maar bedrijf was nog gesloten. Kon ook niemand bellen. Uiteindelijk dus maar weer weg gegaan. Later hebben ze mij gebeld dat ze later open gingen vandaag, dat was een foutje. Ze kwamen direct met de oplossing van een kortingscode de volgende keer, dus dat vond ik wel netjes. Uiteraard storten ze ook mijn geld terug. Goede oplossing maar wel onprofessioneel gedrag helaas. Ik weet dat de poké bowls wel goed zijn, dus als je een risicootje durft te nemen krijg je uiteindelijk wel waar voor je geld (als ze open zijn) ;).

Boris
6 June 2022

Pokay is onze vaste stek voor pokebowls, altijd lekker! Vanavond was helaas de mango niet vers, en dat geeft een vervelende textuur en smaakt niet lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
14 April 2022

Bezorging was rijkelijk laat maar het eten was prima.

Lorin
9 April 2022

Lieve mensen, lekker eten en snel bezorgd! 10/10

Sandra
18 March 2022

Wel oke ,maar niet echt bijzonder. Ook minder dat je 1 euro voor de avocado moet betalen en 2 voor tonijn.

Henk
8 March 2022

Het heeft heerlijk gesmaakt. Alles vers. Snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar. 👌🏻👍🏻

Bianca
3 March 2022
Judith
2 March 2022
Julius
28 February 2022

Beste Pokebowl van leiden en buiten het weekend razendsnel bezorgd. Aanrader!

Amber
24 February 2022

Het was super lekker en snelle service!

Henriette
13 February 2022
Olena Derzhko
7 February 2022

Mmmmm...super tasty, healthy meals delivered earlier than expected!!! I got inspired even more for healthy diet! Thank you for doing a good job! I ll be back!

Foodlover
6 February 2022

Heerlijk veel gegeten, echt verse producten en in goede verhouding met de rijst. Leuk kaartje erbij. Bezorging was ook erg snel, half uur eerder dan gepland!

Roodborstje
30 January 2022

Alles heel vers en super lekker. Graag weer!

Pipi
25 January 2022
Erik
22 January 2022

Supersnel klaar, heel lekker en wat een aardige persoon achter de counter. Ga zo door!

Maureen
15 January 2022

Eten is super en snelle bezorging. Jammer dat als je via de website besteld je geen fooi kan geven aan jullie vriendelijke bezorger zoals bij Thuisbezorgd.

Remi Kruit
6 January 2022

Wederom geweldig! Goede verse producten Perfecte smaak

De Stigter
3 January 2022

De zelf samengestelde Poke bowls waren op zich goed, maar de bestelling was niet compleet. Zo miste de Cilantro bij een van de Bowls.

Remi
30 December 2021

Super lekker!!

Sophie
21 December 2021

snelle levering en leuk kaartje erbij!

Spiro
17 December 2021

Fantastisch heerlijk en heel veel!!

Naomi
13 December 2021
Johan van Dam
2 December 2021
Joep
30 November 2021
Maaike
23 November 2021

Er zat geen zalm in! Erg knap bij een bestelling van 1 bowl

Lou
16 November 2021
Epwk
12 November 2021
Johan van Dam
9 November 2021

Heerlijk vers eten en strak op tijd geleverd!

Spiro
2 November 2021

Super lekkere Poke bowls! Enigen min punten was dat er bij 1 poke bowl de wasabi mayo was vergeten

Elise
31 October 2021

Het eten was bijna een uur te laat. De schrimps waren op en dat werd niet gemeld. De uitjes en de mayonaise zaten er niet op terwijl die wel besteld was. Slechte service! Het eten was ondanks ik het niet zo besteld had wel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stegeman
25 October 2021
M. de Ridder
21 October 2021

Heerlijke pokèbowls met verse ingrediënten. Bestelling duidelijk met zorg gemaakt en afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wytze
16 October 2021

Miso soep was maar 4 happen (nog geen half bakje). Smaak van de pokebowl was goed, wel wat rommelig opgemaakt (alles in een net te klein bakje gepropt). Het oog wil ook wat.

Marloes
6 October 2021
Josje
27 September 2021
Anne
22 September 2021

Very good poke bowls!!!

Fransje
8 September 2021

Super lekker gegeten!

Laura Moerman
26 August 2021

Stond optijd klaar, super lekker, aardig personeel. Perfect

Jpd
15 August 2021

Grote bestelling gedaan van 20 pokebowls. Verschillende soorten groente en fruit was op. Kip was op. Veel rijst als vulling. Vullingen die niet klopte met de bestelling. Pokebowls viel dus flink tegen tegenover pokebowls die we bij andere zaken. Personeel( 1vrouw in de zaak) wel erg vriendelijk.

Bart
9 August 2021

Top service, kwalitatieve ingrediënten. Echt een aanrader!

D
27 July 2021

Ik heb alle pokebowls geprobeerd in leiden en dit had toch dat extra touch. En een fantastisch klantenservice, eest ging iets fout met ubereats maar ze heb het allemaal hersteld. Top service, dankjewel.

Martijn
1 July 2021

Heerlijk eten! Van harte aanbevolen.

Yob
14 June 2021

Online bestellingen was niet door gekomen, maar meisje achter de balie was enorm behulpzaam en heeft het erg goed opgelost. Uit eindelijk alles ontvangen zoals besteld, dankjewel voor de vriendelijke service!

EPWK
25 May 2021

Lekker vers

Yob
6 May 2021

Erg lekkere pokebowls! Gast vriendelijke medewerker. Kleine tip om op de saus bakjes een letter te zetten als de sausen op elkaar lijken (;

Anoniem
2 May 2021